Opublikowane przez:ACHA PR (ACHAPR) - ACHA PR

Data: 02/10/2016 13:17:09
Kategoria: INNE ... | Tablica: Stovit
Borówka, Jarzębina i Żurawina Stovit na ostatkowej uczcie
Dodatki do mięs i serów Stovit idealnie komponują się zarówno z przystawkami, jak i daniami głównymi.  Borówka, Żurawina i Jarzębina to produkty niskosłodzone, które dzięki niskiej zawartości cukru mogą być z powodzeniem wykorzystywane w kuchni przez osoby dbające o sylwetkę. Dodatki do mięs i serów dobrze komponują się z wieloma gatunkami serów. Wszelkie rodzaje mięs dzięki nim nabierają jeszcze bardziej szlachetnego smaku.Żurawina to źródło energii a także skarbnica żelaza, witaminy C i błonnika. Żurawina to także prawdziwa ozdoba stołu - wspaniały rubinowy kolor i wyjątkowy smak. Z koleiowoce jarzębiny zawierają wiele kwasów organicznych, głównie kwas askorbinowy, czyli popularną witaminę C, a także duże ilości witaminy A.Borówka czerwona to źródło wapnia, magnezu, fosforu oraz witaminy A i C.   Cena: ok. 5 zł www.stovit.com.pl
jubicom.eu
Używamy cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług, reklamy, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Szczegóły znajdziesz w Polityce Cookie.